Menu

.      

Tüdruku külmumise juhtumis pole kahtlustust esitatud

Club tartu FOTO: Aigar NagelKRIMI • Detsembri keskel Võru linnas surnuks külmunud tüdruku juhtumi uurimine kestab, aga kedagi pole veel kahtlustatavaks tunnistatud.

„Mainitud kriminaalasja kohtueelne menetlus kestab,” kommenteeris eile asjade käiku Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina. „Menetluse eesmärgiks on välja selgitada, kas tegemist on õnnetusjuhtumiga või mitte,” lisas Kostina, „tänaseks uurijate poolt kogutud tõendid ei anna alust kellelegi kahtlustuse esitamiseks. Kuid rõhutan veel kord, et kohtueelne menetlus ei ole veel lõpule viidud.”

Võru kriminaalpolitsei alustas juhtumi osas kriminaalmenetlust 19. detsembril. Äsja täisealiseks saanud tüdruk oli pidutsenud ööklubis Club Tartu ja külmus pärast seda Koreli oja kaldal surnuks.

Läinud nädalal tõusis Club Tartu teema taas päevakorda, kui üks tütarlaps kirjutas Facebooki sissekandes, et klubis oli küsitud sisenemise eest topeltsumma raha. Sissekandega seoses levis kommentaariumis vihje, et inimest, kes korraks sama klubi välisuksest õhukese särgiga talvel välja astus, ei lasknud turvatöötajad enne sisse tagasi kui oli ostetud uus pilet. Sellega seoses levis spekulatsioon, et külmunud tüdrukuga võis juhtuda sama lugu, et temalt küsiti piletiraha ja tüdruk läks seda linna peale otsima.

Esialgsed lahkamise tulemused tüdrukul vägivalla tundemärke ei tuvastatud ning surma põhjuseks oli keha üldine alajahtumine seoses alkohoolse joogi tarbimisega. Narkootilise aine jääke kehast ei avastatud.

Vastseliina vallas elanud, äsja täisealiseks saanud neiu läks reede, 14. detsembri öösel vastu laupäeva Club Tartu juurest teadmata põhjusel ilma üleriieteta jalutama ja leiti päev hiljem Koreli oja kaldalt surnuna.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD