Menu

.      

Ööklubist lahkumise järel hukkunud neiu suri alajahtumise tõttu

Reede öösel kaduma läinud Võrumaa neiu Tairi Kalberg.  Foto: MySpace.comVõrus möödunud nädala lõpus ööklubist lahkumise järel surnuna leitud neiu hukkus alajahtumise tõttu, tuvastas ekspertiis.

"Lahkamisel vägivallale viitavaid tundemärke ei avastatud ning surma põhjuseks oli keha üldine alajahtumine alkohoolse joogi foonil," vahendas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel kohtuarstliku ekspertiisi tulemusi.

Peitel lisas BNS-ile, et kuna võimalikule kuriteole miski ei viita, ei käivita politsei ka kriminaalmenetlust.

 

Politseinikud leidsid möödunud nädala lõpus ööl vastu laupäeva kadunuks jäänud ja tagaotsitavaks kuulutatud 18-aastase Tairi Kalbergi laupäeva hilisõhtul surnuna. Politseiametnikud leidsid Tairi Kalbergi surnukeha kella 22.30 ajal Koreli oja lähistelt Tartu tänavalt.

Kalberg jäi kadunuks pärast seda, kui ta lahkus pidutsemise järel ööklubist. Kriminaalpolitseinikud kontrollisid üle meelelahutusasutuse videosalvestused. Kinnitust ei leidnud esialgselt politseile edastatud info, nagu oleks keegi tüdruku meelelahutusasutusest välja saatnud. Turvalindilt oli näha, et ta lahkus sealt omal soovil ja üksi.

{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD