Menu

.      

Ööklubist jalutama läinud neiu suri Koreli oja kaldal

Reede öösel kaduma läinud Võrumaa neiu Tairi Kalberg.  Foto: MySpace.comÕNNETUS • Reede öösel vastu laupäeva läks Võrumaal Vastseliina vallas elanud, äsja täisealiseks saanud neiu Võru linna ööklubi Club Tartu juurest ilma üleriieteta jalutama ja leiti päev hiljem Koreli oja kaldalt surnuna.

Politsei teatas laupäeva õhtul, et palub abi leidmaks 18aastast Tairi Kalbergi, kes jäi ööl vastu 15. detsembrit kella 1.30 ajal Võru linnas teadmata kadunuks.

Politsei teatel nähti Tairit viimati Võru linnas, Lydia Koidula tänaval meelelahutusasutuses, kust ta turvatöötaja välja saatis. Tairi lahkus meelelahutusasutuse juurest õhukeste riietega, jättes üleriided, dokumendid, mobiiltelefoni ja muud isiklikud esemed meelelahutusasutusse. Pärast seda ei pöördunud Tairi Kalberg koju, ka ei teadnud tema sõbrad ja tuttavad, kus neiu olla võis.

Tairi Kalberg kandis seljas tumehalli miniseelikut ja halli värvi pluusi, mille peal oli musta värvi jakk. Jalas olid tal musta värvi sukkpüksid ja musta värvi põlvedeni ulatuvad madala kontsaga saapad.

Pühapäeva hommikul teatas politsei, et laupäeva õhtul kella 22.30 ajal leidsid politseiametnikud Koreli oja lähistelt Tartu tänava kõrvalt Tairi Kalbergi surnukeha. See koht on ööklubist mõnesaja meetri kaugusel ning jääb Club Tartu (endise Võhandu trahteri hoone) ja bussijaama vahele. Väliseid vägivalla tundemärke ei tuvastatud ja surnukeha saadeti täpse surma põhjuse väljaselgitamiseks kohtuarstlikku ekspertiisi.

Kriminaalpolitseinikud kontrollisid üle meelelahutusasutuse videosalvestused. Kinnitust ei leidnud esialgselt politseile edastatud info nagu oleks keegi tüdruku meelelahutusasutusest välja saatnud – turvalindilt oli näha, et ta lahkus sealt omal soovil ja üksi.

Tairi õppis Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohas hobumajanduse teisel kursusel. Ta elas varem Harjumaal, viimased paar aastat Vastseliinas Hinsa külas. Oma tegemisi kajastas ta aktiivselt blogis (http://tsautsautsau.blogspot.com) ja Twitteri kontol (@tsautsautsau). Sissekannetest võib lugeda, et tüdruk plaanis sügisel välismaale minekut, ent otsustas siiski Eestisse jääda. Ta tähistas kolmapäeval, 12.12.12. oma 18. sünnipäeva ja päev hiljem lasi omale teha kaelale tätoveeringu. Ta oli ühiskondlikult aktiivne, osaledes Vastseliina tantsuringides. Tairi armastas pidutseda ja viimastel päevadel kaebas kõhuvalu.

{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD