Menu

.      

Väino Leoki rändkarika tõi koju pojapoeg Tanel

Säärude sõidu parim meeskond –  pulmalised aktsioonis. Foto: Võrumaa Teataja

MOTOKROSS • Kolmapäeva õhtul Sõmerpalu krossirajal peetud seitsmendal motokrossivõistlusel Väino Leoki karikale võitis superfinaalis esikoha Sõmerpalu motoklubi esindaja Tanel Leok.

Ilm oli krossipäeval tavapäraselt suurepärane, päike paistis ja sooja oli 25 kraadi ringis. Päev varem oli ilm mänginud korraldajatele siiski vingerpussi, maha tuli suur sahmakas vihma, nii et rajalt tuli õhtu läbi vett ära pumbata. Vett oli raja kõrval näha veel krossipäevalgi.

Taneli jaoks oli see esimene Sõmerpalu motokrossi võit pärast viie aasta pikkust vaheaega. Vahepealsetel aastatel võitis kaks korda itaallane Antonio Cairoli ja kolm korda venelane Jevgeni Bobrõšev.

Leok asus võistlust juhtima juba stardist ja edestas teisena lõpetanud soomlast Harri Kullast (klubi Sahkar KTM Racing) 8,7 sekundiga. Kolmandaks sõitis end alguses teine olnud, kuid siis kukkunud ja kohti kaotanud Leoki TMi meeskonna kaaslane itaallane Davide Guarneri, kes jäi võitjale alla 15,4 sekundiga. Esikuuikusse sõitsid end veel lätlane Matiss Karro (KTM, +28,4), Priit Rätsep (Kawasaki, Motodepoo Team Green, +28,9) ja hollandlane Calvin Vlaan-deren (KTM, +35,8).

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD