Menu

.      

Vahvaima vanaema auhinnafond täienes veelgi

PILDIVÕISTLUSE AUHINNAD❯ Meie konkursile „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” on lisandunud veel kaks auhinda – Võru Maksimarket paneb välja 30-, 20- ja kümneeurose kinkekaardi ning Eesti parimaid saiakesi pakkuv Katariina kohvik on lubanud küpsetada konkursi võitjale kringli.

Senised auhinnad on: kümnepäevane suvepikendusreis (12.–21. september) Horvaatiasse ja Aadria mere äärde ABZ Reisidelt, 100eurone pidu Õlle 17ne Captain Morgani toas Õlle 17lt, uus Brotheri õmblusmasin Euronicsilt, 100eurone kinkekaart Pro Optikalt, kinkekaardid koguväärtuses 100 eurot BENU Apteegilt, kinkekaardid koguväärtuses 60 eurot Südameapteegilt, murutrimmer Eesti suurimalt kodu- ja ehituskaubamajalt K-rauta, 30eurone kinkekaart ilusalongilt POP Salon, kuus priipääset kahele kultuurimajalt Kannel ja Võrumaa Teataja tellimused.

Konkursist võivad osa võtta kõik vanaemad üle Lõuna- Eesti (st ka Põlva-, Valgaja Tartumaalt ning Tartust). Seega – kui te teate vanaema, kes on teie arvates vahva (või olete ise selline vanaema), siis saatke temast meile pilt ja kirjutage juurde tema nimi (lehte läheb eesnimi), vanus ja elukoht (maakond, vald, küla) ning kirjeldage, mis just teda eriliseks teeb. Võib lisada ka retsepte toitudest, mis vanaemal kõige paremini välja tulevad, vanaema kirjutatud värsiridu või muud sellist. Märkige ära ka oma andmed (nimi, aadress, kontakttelefon ja see, kes olete teie sellele vanaemale), et teiega oleks võimalik vajadusel ühendust võtta.

Pildi ja kirjelduse võite meie poole läkitada e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.; postiaadressil Võrumaa Teataja, pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru või tuua nad ise toimetusse kohale, jättes vanaema pildi ja kirjelduse kuulutuste vastuvõtu tuppa.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD