Menu

.      

Seekordne õnnesümbol läks Ala tallu

Arnold ja Heli talu nimesildi juures, mille on samuti valmistanud Ahti Lind.    Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Meie järgmine Mäetalu sepa hobuseraua võitja on Heli Reiljan Ala talust Vastseliina vallast. Heli kolis koos abikaasaga sellesse tallu elama kümme aastat tagasi.

Seekordsele võitjale külla sõites õnnestus meil totaalselt ära eksida, mille peale Heli oma abikaasa teele vastu saatis. Kohale saabus mootorrattal meesterahvas, kes meie imestuseks on 61aastane. Ka nii vanalt võib sellise peadpööritava hobiga tegeleda. Tegelikult on Heli ja tema abikaasa Arnold vägagi nooruslikud ja reipad ning tõelise vanuse reedab ainult sünniaasta ID-kaardil.

Mootorratta soetas Arnold selle aasta kevadel. „Tuli tahtmine noorusaegu meelde tuletada,” sõnab mees. Algul oli naine vastumeelt, aga lõpuks leppis, sest millal sa siis veel oma unistusi ellu viid?

Arnold oma uue pereliikme, mootorrattaga  Foto: Aigar NagelNii nagu majaperemeestel ikka, kulub abikaasadel enamus vabast ajast maja korrashoidmisele. Kiire pilk üle valduste reedab, et ainuüksi muruniitmisele võib minna pool päeva, aga siiski on kogu ümbrus piinlikult korras ja kena.

Helil, Arnoldil on kaks last – Jane ja Janar ning kaks lapselast: neljane Carlos Robin ja kolmekuune Kris Robin. Väikeste põnnide isa, Jane elukaaslane Pertti on tuntud ansamblist S.E.K.S., kus ta on solist.

Vahva kokkusattumus on veel see, et Heli talu silt on paar aastat tagasi valmistatud Mäetalu sepa Ahti poolt, täpselt nagu auhinnaks saadud hobuseraud.

Võrumaa Teatajat on pere tellinud juba pikki aastaid ja lugeda meeldib neile kõike – alates kuulutustest ning lõpetades uudistega.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD