Menu

.      

Hobuseraua võitjale meeldib lugeda värskeid uudiseid

Aivar Luksepp kodus arvuti taga. Aivaril on tellitud Võrumaa Teataja digileht ja seetõttu saab ta soovi korral lehte lugeda juba ilmumispäevale eelneval õhtul kodust lahkumata.     Foto: AIGAR NAGELAUHINNASAAJA • Järgmise Mäetalu sepa õnnesümbolist hobuseraua võitjaks on Aivar Luksepp Võru linnast. Aivar on digilehe tellija veidi üle kahe aasta. Paberlehte telliti kunagi vanasti vähest aega ja vahepeal, kui lehte tellitud ei olnud, siis käidi kioskist otsimas.

Digilehe kasuks pani otsustama tõsiasi, et paberleht jõudis postkasti alatihti alles õhtuks. „Mul ei ole õhtuks lehte vaja, vaid ikka hommikul. Abikaasal oli töökuulutusi vaja lugeda ja nii siis saigi digileht tellitud,” räägib Aivar.

Võrumaa Teataja digileht on loetav internetis tavaliselt juba ilmumispäevale eelneval õhtul. Seega saavad digilehe lugejad nautida tõeliselt verivärskeid uudiseid.

Aivar elab vaikset elu koos abikaasa Ülle ja vahepeal kodus peatuva tütrega. Kokku on neil kolm last, kes kõik mööda Eestit laiali on kolinud. Lastele panid kaasad omal ajal harvaesinevad nimed – seda selle mõttega, et kui näiteks koolis hõigatakse lapse nime, ei tule seepeale kohe üheksa last kohale. Nii ongi ühe poja nimeks Uhur ja mees pidavat pisut teistmoodi nimega ise täitsa rahul olema.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD