Menu

.      

Peaminister Taavi Rõivas veetis päeva Võrumaal

Peaminister Taavi Rõivas (pildil) vasakul reedel Kuperjanovi pataljonis, tema kõrval riigikogu liikmed Meelis Mälberg ja Aivar Rosenberg. Pildil paremal tutvustab pataljoni tegevust Kuperjanovi pataljoni ülem Hando Tõevere. Foto: Võrumaa TeatajaVISIIT • Peaminister Taavi Rõivas külastas reedel koos peaministri büroo liikmetega Võrumaal kõigepealt Lõuna-Eesti haiglat, siis Kuperjanovi jalaväepataljoni ja lõpuks ASi Barrus saeveskit.

„Mulle jäid Võrumaa visiidist väga head muljed,” ütles Taavi Rõivas pärast külaskäigu lõppu, „süda on rahul, et Lõuna-Eesti haigla võrgustumisprotsess on läinud nii, nagu me plaanisime, ning täna on kõigil kindlustunne, et kohalik arstiabi on väga heal tasemel tagatud ka tulevikus.”

Rõivas ütles, et rõõm oli külastada Kuperjanovi pataljoni, kus on ajateenijatele loodud väga head tingimused väljaõppeks. „Väikeriigina ei saa me endale lubada, et riigikaitse muutuks vaid kitsa ringi professionaalide ülesandeks,” märkis ta, „seetõttu tugevdavad nii Kuperjanovi pataljonis kui teistes väeosades täna väljaõpet teostavad ajateenijad kogu Eesti kaitsevõimet. Eesti riigi kaitsmine on auasi ja sellesse annavad oma panuse kõik ajateenijad.”

Rõivas ütles, et tal on hea meel ka selle üle, et on selliseid tublisid tööandjaid nagu AS Barrus, kes ühelt poolt annab paarisajale inimesele tööd, kuid teisalt otsib lisaks uute töökohtade loomisele võimalust, kuidas ühe inimese kohta rohkem toodangut anda.

20 PÄEVA ENIMLOETUD