Menu

.      

Roosi tänava metallgaraažide juurest leiti laip

Roosi tänava garaažid spordiväljaku külje all.

TRAAGIKA • Laupäeva, 8. novembri hommikul märkas Võrus Roosi tänaval spordiplatsi külje all oleva garaaži omanik ühe lähikonnas oleva metallist garaaži nurga juures sügislehtedel kummalist kogu, mida seal eelmise päeva pärastlõunal garaaži juurest lahkudes silma ei hakanud.

„Helistasin kohe politseisse,” ütles laiba leidnud garaažiomanik eile keskpäeval Võrumaa Teatajale. „Tundus, nagu oleks mõni suurem kilekoti ja jopega nukk maha visatud, kuid kui politsei ja kiirabi väga kiiresti kohale jõudsid, selgus, et tegu on noore naisega,” rääkis garaaži omanik ning näitas kätte koha, kust ta laiba leidis. Leidja juhtis tähelepanu veel eilegi garaažide vahel olevale kilekotile, öeldes, et midagi taolist oli ka laiba juures. Ta kurtis, et tema enesetunne on väga rusuv, masendav.

Selle garaaži nurga juures oli laip. Foto: VÕRUMAA TEATAJAPolitsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Peitel teatas eile: „8. novembril leiti Võrus Roosi tänaval garaažikompleksi juurest naise surnukeha. Naisel väliseid vägivalla tundemärke või kuriteole viitavaid asjaolusid esiti ei tuvastatud. Täpse surma põhjuse selgitab ekspertiis ja teised juhtumiga seotud asjaolud selgitab politsei.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD