Menu

.      

Antsla noored kogusid raha Lusti lasteaiale

Antsla gümnaasiumi õpilased osalesid eile agaralt heategevuslikus loteriis Lusti  lasteaia toetuseks. Foto: Võrumaa TeatajaJÕULULAAT • Antsla gümnaasiumi õpilased korraldasid eile traditsioonilise jõululaada ja oksjoni, millest saadud tulu annetatakse Lusti lasteaiale mänguväljaku ehituseks.

„Loodame kaks tuhat eurot kokku saada,” ütles laadal heategevusliku loterii pileteid müünud Antsla gümnaasiumi 11. klassi õpilane Maris Abel. Tema sõnul langes valik seekord Lusti lasteaia kasuks, kuna mänguväljak on kehvas seisus ja uuel mänguväljakul on lastel turvalisem mängida.

Laadal osalesid usinalt kõik kooli õpilased, seda nii ostjate kui müüjatena. Valdavalt kaubeldi enda tehtud esemete, saiakeste, koogikeste, pirukate või vahvlitega. Väiksemad lapsed müüsid põhiliselt saiakesi ja koogikesi, suuremad suveniire või koduseid tarbeesemeid.

Heategevuslikul eesmärgil müüdi laadal ühe euroga õpilaslehte Koolisilm, kus oli kirjeldatud laada korraldamist. Selleks tegutses kaks gruppi, kes võtsid ühendust ligi paarisaja firmaga ning korraldasid klassidevahelist koostööd.

20 PÄEVA ENIMLOETUD