Menu

.      

Kratikeskus kolib ära

Kratikeskus sai alates septembrist uued omanikud. Nüüd annavad nad armastatud vabaajakeskusele uue hingamise Piiri ärimajas (pildil), mis asub otse Võru taluturu kõrval (Piiri tn 2). Seal hakatakse tegutsema senisest suuremal pinnal. Piiri ärimajas on vabad veel vaid üksikud müügipinnad.	Foto: MAILIT PAJUKOLIMINE • Neile, kes pealkirjas öeldu suhtes hirmu tunnevad, et Võru jääb armastatud vabaajakeskusest ilma, olgu rahustuseks öeldud, et teise linna ei minda – kesklinnale kolitakse hoopis lähemale. Nimelt käib juba esmaspäevast alates hoogne kolimine Piiri ärimajja, mis asub otse taluturu kõrval.


Egle Luige, Kratikeskuse ühe omaniku sõnul on Piiri ärimaja teisel korrusel asuv pind suurem, seal on valgemad ja ilusamad ruumid ning samuti tuleb linnasüdamele lähedamal olek keskusele ainult kasuks. Ta lisas, et praegu tegutsetakse ametlikult veel Räpina maanteel asuvas majas, kuhu hiljuti osteti õhkbatuut. See tekitab paraku müra, kuid uues kohas on see võimalik paigaldada nii, et müra ei teki.


Piiri ärimajja tuleb Egle Luige sõnul täiesti uus köök ja seda pandi nädala algul juba üles. Ka on sealsetes ruumides olemas ventilatsioon, mida Räpina maantee ruumides polnud. Egle Luik rääkis, et uues kohas tuleb täiskasvanutele eraldi klaasseintega väike ruum, kuhu pannakse ka televiisor, samas on uus koht parem seetõttu, et seal saab suvel arendada tegevust teatud territooriumil ka väljas – näiteks panna lastele õue batuut. Siseruumi paigaldatakse lastele uuendusena näiteks ronimissein.
Egle Luik sõnas, et endiselt on Kratikeskuses väga populaarne sünnipäevade pidamine ja esimesed sünnipäevad uues kohas peetakse juba selle nädala lõpus. Sel kuul on mängimiseks ruumid avatud veel Räpina maanteel, kuid 1. detsembril tuleb ametlik avamine Piiri ärimajas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD