Menu

.      

Võru Vee ja linna juhid käisid Hong Kongis

ASi Võru Vesi juht Sairos Hõrak oma töökabinetis Võru ringtee ääres põhjendamas Hong Kongi reisi vajalikkust.   Foto: Võrumaa TeatajaREIS • Oktoobri lõpus käisid kaks ASi Võru Vesi töötajat, ASi Võru Vesi nõukogu esimees ja Võru linnapea ühisel reisil Hiinamaal Hong Kongis, et külastada sealset ökomessi „Eco Asia Expo”.
Juba novembri keskel toimunud Võru linnavolikogu koosolekul oli märgata, et kaks volikogu liiget, Sairos Hõrak ja Henni Nassar on teistest erinevalt silmnähtavalt päevitunud. Nüüd on põhjus selge: nad käisid koos reisil Hong Kongis.

„Meie selle aasta välislähetus toimus oktoobris Hiina Rahvavabariigi erimajanduspiirkonda Hongkongi, kus 26.–31.oktoobril toimus „Asia EXPO 2012”, mis on suurim mess antud piirkonnas,” rääkis ASi Võru Vesi juht Sairos Hõrak. Tema väitel oli eesmärk tutvuda keskkonna- ja veemajanduse tehnoloogiliste uuenduste suundumustega. „Saime kohapeal mitmeid häid seminare tootjatelt kui teenust pakkuvatelt ettevõtetelt meie valdkonnas,” märkis Hõrak, „jäime esitluste, eksponaatide ja vahetute kohtumistega väga rahule.”

Hõrak ütles, et sel viisil on ettevõtte erinevad töötajad käinud omi teadmisi täiendamas ja otsene tulu sellest on asutusele rahas mõõdetamatu.{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD