Menu

.      

Kuritegevus Võrumaal eelmisel aastal veidi vähenes, 1.

Võru kriminaaltalituse juht Anti Paap: „Kui hinnata kogu kriminaalpolitsei tegevust Võrumaal, annaksin hinde „hea”."	 Foto: MAARJA KAIVÜLEVAADE • Võru kriminaaltalituse juht Anti Paap on politseis töötanud alates 1992. aastast. Kriminaaltalituse juhi ametikohal on ta aga möödunud aasta 1. jaanuarist. Enne seda töötas ta Tartus, kus juhtis korruptsioonitegude ühtsust. Tegemist on Võrumaa inimesega, kellel oli võimalus pärast Tartut tulla tagasi Võrumaale. „Lisaks kriminaaltalitusele olen töötanud ka korrakaitsetalituses,” lisab Anti Paap.

Kuna aastad võetakse kokku jaanuaris, käisin Võru politseijaoskonnas, et saada ülevaade sellest, millised kuriteod eelmisel aastal Võrumaal toime pandi.

Möödunud aastal avastati ühe Võru korteri vannitoas olev kanepikasvatus.  Foto: VÕRU POLITSEI„Kui hinnata kogu kriminaalpolitsei tegevust Võrumaal, annaksin hinde „hea”. Alati on võimalik veel paremini teha. Meie koosseisu on vähendatud, aga kuritegevus on jäänud samasugusele tasemele. Aastad ei ole loomulikult vennad ja selline väike kõikumine on statistikas alati olemas,” kommenteerib Anti Paap.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD