Menu

.      

Võrust ärandati üle 100 000 euro maksev uus veoauto

Võrust reedel ärandatud veoauto Volvo.       Foto: FacebookSUURVARGUS • Reede õhtul ärandati Võru linnast Olerexi tankla kõrval asuvast parklast uus veoauto Volvo koos haagise ja koormaga, kahju suurus ulatub 140 000 euroni.

Politsei teatel ärandati 22. novembril Võrus Tallinna maanteel tankla parklast poolhaakega (944 YHP) veoauto Volvo registreerimistunnusega 789 TKB. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 140 000 eurot. Võru politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Auto valdaja oli Antsla ettevõte OÜ Sän & Män. Ettevõtte juht Taivo Tuusis ütles juhtunut kommenteerides, et tankla turvakaamera lintide põhjal on auto sõitnud reede õhtul tanklast välja kell 22.38. Auto kadumine tuli ilmsiks, kui autojuht tahtis laupäeva pärastlõunal kella 15 ajal veel kaupa peale panna, et pühapäeva hommikul Itaalia poole sõitu alustada. Siis selgus, et auto oli parklast kadunud kui tina tuhka. Autol oli taga haagis ja peal kaup – puidu-spoon. Auto oli parklas seisnud teisipäeva õhtust alates.

Kinnitamata andmetel on auto võtnud suuna Võrust Tartu poole. Edasine teekond on teadmata.

Taivo Tuusis ütles, et selline juhtum on tema teada Võrus esmakordne. Varem on küll autosid kaduma läinud mujalt Eestist, sel aastal kolm-neli tükki, millest teadaolevalt pole ühtegi kätte saadud. Vargad on olnud väga asjatundlikud. Autol peal olnud GPS-seadmed ja tehase turvasüsteemid on nii maha monteeritud või segajatega häiritud, et jälgimissüsteem näitab praeguseni, et auto asub Olerexi parklas.{jcomments lock}

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD