Menu

.      

Rõuge valla valvega garaažist aeti ära ATV

Rohelist värvi ATV, mis garaažist ära aeti.    Foto: RÕUGE VALLAVALITSUSVARGUS • Ööl vastu eilset, 9. aprilli kella 00.30 ajal varastati Rõuge vallamaja kõrvalt asuvast garaažist ATV Suzuki LT-A750XP registreerimismärgiga 26 ZK.

Rõuge vallavanem Tiit Toots, kes eile öö otsa kadunud ATV jälgi ajas ja lõpuks otsaga Nursisse välja jõudis, rääkis, et kuivõrd signalisatsioon hakkas tööle, jõudis kõigepealt kohale samas kõrval elav valla sotsiaalnõunik. Pilt, mis avanes, oli selline, et garaaži uks oli lahti ja ATV kadunud. Edasi helistas sotsiaalnõunik valla juhtkonnale ning valla juhid eesotsas vallavanema Tiit Tootsi ja volikogu esimehe Karel Saarnaga ajasid öö otsa ATV jälgi.

Vallavalitsuse garaaž, mille esimesest boksist varastati ATV.Nagu jälgi ajades välja tuli, oli rohelist värvi ATV kõigepealt võtnud Rõuge vallamaja juurest mööda väiksemaid ning suuremaid teid suuna Tautsa küla suunas, siis läbi Tilgu ja Lompka külade kuni Võru–Valga maanteeni Nursi juures, seal Kaku veski teeotsa juures vanal Võru–Valga maanteel Rõuge ning Võru valdade piiril jäljed kadusid.

Valla sotsiaalnõunik Maire Grosmann, kes elab vallamajast paarisaja meetri kaugusel ütles, et ta tuli häire peale kohe kodust välja ja kuulis ATV häält, aga ei osanud reageerida, sest ei teadnud siis veel midagi vargusest. Ta helistas kohe abivallavanemale Olev Mõttusele, kes samuti autoga kohe kohale sõitis.

Garaažiuks oli lahti ja lukk lukustatud asendis.Grosmann ütles, et on mõistatus, kuidas garaaži uks lukust lahti saadi. Uksel oli ainult väike kriimustus ja lukk oli lukustatud asendis. Ukse asendit arvestades on tõenäoline, et ust tõsteti hingedest kõrgemale, et lukk lahti pääseks.

Grosmann lisas, et garaaži ees seisab tavaliselt elektriauto laadimas, sel ööl seisis elektriauto samuti sel kohal, aga garaaži ust oli võimalik avada ning ATV ukse ja elektriauto vahelt läbi ajada.
Varastatud on ainult ATV, mis on tumerohelist värvi, peal Rõuge spordikubi kleepsud ning esimese pakiraami peal on harja ja puhuri juhtpuldid. ATV kuulub Rõuge spordiklubile, millelt on vallavalitsus selle rendile võtnud. ATV on 2011. aasta väljalaskega, selle maksumus on uuena ligi 10 000 eurot.

Rõuge vallavalitsus ootab igasuguseid vihjeid, mis võivad vargusega seotud olla. Vihje eest, mis viib varaste tabamiseni, paneb vallavalitsus välja vaevatasu. Vihjajate anonüümsus garanteeritakse. Vihjed saata e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või anda neist teada telefonil 517 6261!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD