Menu

.      

Suur raie haigla juures

Palgid on laotud riita haigla hoone taga. Fotod: Võrumaa TeatajaPUUDE MAHAVÕTT • Viimastel päevadel on Võrumaa inimestes tekitanud palju elevust suur raietöö Meegomäel Lõuna-Eesti haigla juures, kus haigla hoone ümbert on maha saetud suur osa puid ja kohati on võetud metsaalune suisa lagedaks.

Võrumaa Teataja toimetusega on võtnud ühendust mitmed murelikud lehelugejad ja mõned koguni toimetusest läbi astunud, et rääkida õudsest raietööst haigla ümbruses. Inimesi paneb muretsema asjaolu, et kui haigla ehituse ajal hoiti alles iga viimne kui puu ja viimase 40 aasta jooksul pole ühtegi puud maha võetud, siis nüüd on saag sellise hooga metsa sisse lastud, et haigla ümbrus on kohati päris lagedaks võetud. Lõikusega on olnud nõnda kiire, et mõnes kohas on jäetud parkmetsa alla ligi meetrikõrgused kännud.Ligi meetrikõrgune känd haiglahoone taga metsas, kust on võetud maha suur osa puid. Foto: Võrumaa Teataja

Pilt haigla ümbruses on tõesti küllalt trööstitu. Endisest metsailust on suures osas alles ainult kännud. Silma järgi on haigla ümbert maha võetud sadu puid.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD