Menu

.      

Toomas Paur sai 50, Anneli Ott 22 häält

Värske juhatuse liikmed Helkiv Labbi (vasakult), Liia Siidra, Carmen Reidla, Kristel Kelp, Gleeri Paur, esimees Toomas Paur ja Kaja Loos. 	 Foto: HEIMAR  LENKVALIMISED • Algasid Keskerakonna aruande-valimiskoosolekud, kus pannakse paika piirkondade juhid ja juhatuse liikmed, kes kujundavad lähima aasta jooksul partei poliitikat maakondades, linnades ja valdades. Võrus valiti 250liikmelise linnaosakonna esimeheks Toomas Paur.

Võru linnaorganisatsiooni aastakoosolek kujunes Keskerakonna sisevalimiste avalöögiks. Pole saladus, et mitmes piirkonnas võistlevad esimehe koha pärast nii Edgar Savisaare kui ka Kadri Simsoni toetajad, nii ka Võrus. Anneli Ott seisis Keskerakonna hiljutisel 15. kongressil Simsoni meeskonna ridades, Toomas Paur aga Edgar Savisaare toetajate seas. Nii põrkusid ka aastakoosolekul erinevad vaated päevapoliitikale.

Ott kurtis, et Savisaare juhitud parteil on raske rääkida kaasa riigijuhtimises, kuna ollakse pikemat aega opositsioonis. Paur vastas, et tänu 14 500liikmelisele Keskerakonnale ja tema asutajale ning kauaaegsele liidrile Savisaarele püsibki Eesti ühiskonnas teatud tasakaal ning valitsus on sunnitud arvestama kõigi ühiskonnakihtide arvamusega.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD