Menu

.      

FOTOD Tulevik on kohal

  • Kirjutas Kalev Annom

Teemahommik „Tulevik on kohal” tõi kompetentsikeskuse Tsenter saali rahvast sedavõrd palju, et tuli lisarida toole tuua. Pildil paremal ääres näeme esinemas Indrek Seppot, kes toonitas, et töötajatel on üha riskantsem omada vaid ühte oskust – tuleks mõelda „oskuste portfellile”. Foto: KALEV ANNOM

PABERLEHT> Kompetentsikeskuse Tsenter saal Väimelas mahutas teisipäeval vaevu ära kõik huvilised, kes olid tulnud ettevõtlusnädala teemahommikule „Tulevik on kohal.”.

Meeldiv oli saalis näha nii hulgaliselt kutsehariduskeskuse noori.

Tulevik istub koolipingis ja elab ühiselamus!?

Indrek Seppo Marduk* Technologies’ist rõhutas, et meie tulevik on praeguste motiveeritud gümnasistide ja tudengite käes, kellest paljud elavad praegu ühiselamutes, kuid kohe-kohe hakkavad tulevikku teoks tegema.

Indrek Seppo.

Indrek Seppo sõnul ütles mõttehiiglane, Nobeli majanduspreemia laureaat, tehisintellekti kui teaduse rajajaid Herbert Alexander Simon 1965. aastal, et masinad suudavad 20 aasta jooksul teha kõiki töid, mida inimesed. Nüüd võime öelda, et tulevik on kohal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD