Menu

.      

Meie seisma jäänud rõivad saavad uue elu teisel pool maakera

  • Kirjutas Sten Sang

Riidekuhila kõrval seisva MTÜ Saagu Parem keskuse 155 cm pikkuse juhi Piret Haljendi sõnul otsitakse praegu Võrust Soome sõitvaid inimesi, kellel on autos ruumi kasvõi mõne Ghana piirkonda reisiva riideabikoti jaoks. Foto: AIGAR NAGEL

MTÜ Saagu Parem keskuse juhi Piret Haljendi sõnul otsitakse praegu Võrust Soome sõitvaid inimesi, kellel on autos ruumi kasvõi mõne Ghana piirkonda reisiva riideabikoti jaoks. Foto tegemise ajal on kõrgest kotikuhilast veel puudu koolitarbed ja umbes 15 ranitsat.

Seljariie või põrandakalts?

„Kindlasti paneme veel juurde suve- ja lasteriideid. Kõige olulisem sõnum on, et taaskasutuses asjad saaksid väärtustatud taaskasutuse. Praegu saadame nii-öelda remondikaltsudeks rõivaid, mida abivajaja saab veel kanda,” märgib Haljend.
Aafrika riideabiprojekti eestkõneleja Kerli Bonsu märkas Võrus suvitades Saagu Parem keskuses, et seal leiduvatest remondikaltsudeks minevatest rõivastest saaks suurt osa päästa ja saata abivajajateni.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD