Menu

.      

Aastaid ihatud rulapargi loomine seisab soodsate ruumide leidmise taga

  • Kirjutas Kadi Annom

Suvel on võimalus väliskatepargis Verner Tederilt näpunäiteid saada. Treeneriks ta end ei nimeta, sest selles valdkonnas ei ole võimalik Eestis ametlikku kvalifikatsiooni omandada. Fotol Otto Seim (vasakult), Joosep Rauba, Verner Teder, Stefan Samm, Kõu-Himot Torm. Foto: AIGAR NAGEL

Noortele liikumisvõimaluste loomine on tänapäeval paljudele südameasjaks. Võrumaal ei saa selles osas nuriseda, sest selles valdkonnas on kõvasti arenetud. Siiski on proovikiviks saanud ekstreemspordi harrastajatele meelepärase siserulapargi loomine.

Tamula järve ääres asuv ja kõigile huvilistele vabalt kasutada olev väliskatepark täidab ekstreemspordihuviliste tassi soosivate ilmade puhul ning on oma funktsionaalsuse ja ägeda olemisega võitnud ka auhindu. Siiski ihatakse juba aastaid ka sisetingimustesse võimalust rula, trikiratta või rulluiskudega ringi kimada. Nii oli näiteks 2018. aastal tugevalt päevakorras elamusspordikeskuse rajamine Räpina maanteel asuvasse tööstulinnakusse. Tookordne plaan jäi aga siiski ideetasandile toppama ja veel praegusekski ei ole Võru linnas siserulaparki, elamusspordikeskusest rääkimata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD