Menu

.      

Õigel ajal WCsse jõudmine ei ole naljaasi

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Selle kempsu leidmine ei ole keeruline, eriti kui kasutada WC leidmise mobiilirakendust. Neile, kel tualetti pääsemine on tervise tõttu ülitähtis, on välja töötatud rahvusvaheliselt tunnustatud WC-kaart. Võru linnavalitsus on üks vähestest asutustest, kes kaardi ettenäitaja ka oma mitteavalikku tualetti lubab. Foto: AIGAR NAGEL

Eesti Põletikulise Soolehaiguse Selts kutsub üles kõiki andma infot oma WCde kohta, mis ei ole avalikud, aga mille omanikud on valmis tervisest tingitud erivajadusega inimesi toetama ning nõus oma WCd lisama kaardirakendusse.

„Oleme eestlastena juba harjunud nägema endi seas erisustega inimesi. Loodud on hulgaliselt võimalusi nende elu lihtsustamiseks. Paljud erisused aga ei ole nähtavad. Tavaliselt ei kujuta ettegi, et mõne inimese kodust väljaminek sõltub sellest, kas tal on võimalik vajaduse korral kiiresti tualettruumi kasutada,” sõnas seltsi juhatuse liige Janek Kapper. Tema sõnul on seltsi südameasi korrastada olemasolevat avalike tualettruumide süsteemi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD