Menu

.      

Põlvas ollakse hädas spordirajatise lörtsimisega

  • Kirjutas Kadi Annom

Möödunud reede pärastlõunal olid mõlema kaugushüppekasti katted SA Põlva Sport esindaja sõnul üsna segamini. Kui päeval said katted ilusti tagasi seatud, siis õhtul poole kümne paiku ootas ees pildil nähtav olukord. Foto: ERAKOGU

Põlva staadion on üks nendest sportimispaikadest, mis on spordihuvilistele ööpäev läbi avatud. Seda sihilikult, sest nii saab igaüks tervisliku eluviisi viljelemiseks oma aja valida.

Viimasel ajal on aga ette tulnud pahatahtlikku käitumist staadionil ühiskasutuses oleva inventari osas, mis nörritab staadioni heaperemehelikke kasutajaid ning haldajat. SA Põlva Sport juhatuse liikme Romet Oone sõnul käib spordihuvilisi Põlva staadionil nii varahommikuti kui ka hilisõhtuti. „Kuigi jah, kõik staadioni kasutajad ei käi ühisvaraga viisakalt ümber, siis ööseks staadioni sulgemine on meie jaoks ikkagi väga viimane lahendus, mida me hetkel kindlasti teha ei plaani. Tean, et näiteks Haapsalu staadionil ollakse hädas külastajatega, kes inventari sugugi heaperemehelikult ei kasuta. Olukord olevat seal sedavõrd tõsine, et staadioni haldaja kaalub olukorra jätkudes staadioni kasutamist vaid eelbroneeringuga,” toob Oone näiteks.

Põlva soovib jätkuvalt huvilistele tagada ööpäevaringsed sportimisvõimalused ja kutsub kasutajaid üles ühisinventari heaperemehelikult suhtuma. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD