Menu

.      

Libedus tõi kaasa paraja kaose

Võru vallamaja juures põrkasid Võrumõisa tee otsa juures kella 8 ajal hommikul kokku kaks autot. Pildil käib ühe auto kraavist välja tõmbamine, teine auto on puksiirauto peal.

JÄISED TEED • Eile varahommikul külmale maale sadanud soe vihm tõi kaasa libeduse, mis takistas inimestel püstiseismist, autode teel püsimisest rääkimata. Libedus tõi kaasa kukkumisi, teelt väljasõite ja häireid ühistranspordis.


Võru linnas olid tänavad eile hommikul nii libedad, et võimalik oli üksnes liugu lasta. Foto: Võrumaa TeatajaVõru linnas Vabaduse tänaval oli nii libe, et isegi liivapuistur ei saanud oma tööd teha, vaid selleks tuli traktor kohale kutsuda. Kõnniteedel oli selline kiilasjää, et inimesed pidid käima mööda seinaääri, et püsti seista. Osa inimesi kõndis suisa sõiduteel, kuna muudmoodi polnud võimalik edasi liikuda.


ASi Sebe bussijuhid olid eile Võru bussipargi juures ootel, sest liinile nad ei saanud suure libeduse tõttu sõita. Varstust ja Antslast olid bussijuhid küll hommikul kodust liinile teele asunud, aga igale poole sisse sõita ei saanud ning pärast Võrru jõudmist tuli muist sõite ära jätta.


Eile hommikul kella 9 ajal seisid liinibussid kõik bussipargi ees reas ja ootasid jäite kadumist. Bussipargi ees oli selline jäide maas, et raskusi oli isegi bussist välja astumisega.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD