Menu

.      

Eelviimase termomeetri said endale Õie ja Donna

Eelviimase termomeetri võitja  Õie Lõvi koos parima sõbra Donnaga tööl Farmaxi lemmikloomakliinikus.    Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Termomeetrite loosimine on jõudnud eelviimaseni, järgmisel nädalal loosime välja viimase ilmajaama. Loosimises osalevad kõik, kes tellivad kuueks kuuks paber- või digilehe.

Tuletame veel meelde, et kui termomeetrid jagatud, siis on aeg asuda külmikut loosima. Juuli algul saab üks tellija külmiku Midea, mille on välja pannud tehnikakauplus Polar ja mille väärtuseks on 169,99 eurot.

Nüüd aga selle nädala võitja juurde, kelleks on Õie Lõvi. Õie töötab juba 20 aastat Võru Farmaxi lemmikloomakliinikus. Südikas naine teab kõike nii hobustest, kanadest kui ka koertest ja kassidest. Olgu probleemiks kõhulahtisus või haavake käpal.

Tööpostil on Õiega iga päev kaasas ka sõber – viieaastane koer Donna, kes on Õiega tööl käinud sünnist saati. Donna on sõbralik ja jalutab kaupluses vabalt ringi, istub arvuti taga, suhtleb klientidega ning oli meelsasti nõus ka pildile tulema.

Meie kohaloleku ajal heliseb pidevalt Õie telefon ning kliendid voorivad edasi-tagasi. Sisse astub üks naisterahvas, kel samuti nimeks Kadri. Naisel on kodus 15 kana, aga kahele neist ei taha kuidagi suled peale kasvada. Uskuge või mitte, aga selle jaoks on olemas spetsiaalne rohi.
Õiel on kolm last: tütar ja poeg elavad Tartus ning üks tütar Norras.

Kõigil, kellel tekkis soov osaleda Võru Polari välja pandud nutika termomeetri loosimises, tuleb küll kiirustada ja kohe tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht aasta lõpuni. Termomeeter näitab peale temperatuuri niiskust, kellaaega, nädala- ja kuupäeva, Loosida on jäänud üks termomeeter ning siis saame asuda kõige magusama – külmkapi loosimise – juurde.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD