Menu

.      

Viimase termomeetri võitja on tantsuhuviline Signe

  • Kirjutas Kadri Nagel

Signe Kiilu Võrumaa Teataja toimetuse juures. Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA ❯ Kohe kui teeme teatavaks sellenädalase termomeetri võitja, saavadki kõik ilmajaamad jagatud. Seega jääb loosida veel külmik, mille on välja pannud Võru Polar. Külmiku võitja loosime välja juba järgmisel nädalal kõigi Võrumaa Teataja paber- või digilehe aastatellijate ning püsikorralduslepingu sõlmijate vahel.

Viimase termomeetri omanikuks sai Signe Kiilu Sõmerpalust. Signe on aktiivne proua, kes tegeleb tantsimisega, juhendades seenioride tantsurühma.

Signe on Võrumaa Teataja tellija juba algusaastatest, siis kui leht kandis nime Töörahva Elu. Kui varem vormistati tellimus terve aasta peale, siis hiljuti muutis Signe selle ümber püsikorralduseks, sest nii ei lähe meelest ära, millal uus tellimus oleks tarvis vormistada ja mis seal salata, eks nii ole ka rahakotile mugavam.

Leht jõuab naise postkasti Sõmerpallu enne lõunat ja tema on selle ajaga väga rahul, sest kuuldavasti jõuab Võrumaa Teataja maakonna kaugematesse paikadesse alles pärastlõunasel ajal. Leht loetakse koos abikaasa Valteriga tavaliselt kaanest kaaneni läbi, sest siis on ikka kõik Võrumaa uudised teada. Väga oodatakse riigikogulase Arno vastuseid. „Kohtusime Arnoga viimati 6. juunil memme-taadi peol ja ajasime siis pikalt juttu, tema arvamused ja maailmavaated on mulle meeltmööda,“ rääkis Signe.

Tahtsime Signele külla minna, aga kuna ta juhtus just telefonikõnele vastama linnas, siis leidsime, et kõige parem on kohtuda toimetuse kuulutuste vastuvõtutoas. Signel oli termomeetri üle väga hea meel, sest varem pole naine midagi võitnud ja üheski loosimises pole tal veel õnne olnud.

Täname Võru Polarit asjalike termomeetrite eest.

Nüüd aga jääme huviga ootama järgmist nädalat, kui jõuab kätte meie kampaania kõige magusam osa – külmiku loosimine. Võitmiseks on vaja tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht aastaks või vormistada püsikorraldus ning hoida pöidlad peos kui loosiratas keerlema läheb. Võitjaga võtame ühendust järgmise nädala jooksul.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD