Menu

.      

Kuidas linnajuhid kohtusid rahvaga

Kell on 8 hommikul ja turu ees on koha sisse võtnud Sixten Sild (vasakul) ja Anti Allas.	    Foto: Võrumaa TeatajaVIDEO  KOHTUMINE • Võru linna juhid alustasid neljapäeva hommikul avalike ürituste sarja „Kohtumine linnakodanikega” turu väravate juures Jüri tänaval.

Linnavalitsus asjast pikalt ette ei teatanud. Kolmapäeva pärastlõunal potsatas ajakirjanike postkasti lakooniline teade, et linnavalitsus otsustas erakorralisel istungil korraldada juba järgmise päeva hommikul kella 8–10 ürituse, kus linnajuhid eesotsas linnapeaga ootavad ettepanekuid linnaelu edendamiseks ja vastavad elanike küsimustele. Samasisuline teade ilmus linna Facebooki lehele.
Nagu võis arvata, polnud turu väravate juures neljapäeva hommikul kella 8 ajal mitte ühtegi hingelist. Ainsad kohalolijad olid linnapea Anti Allas, abilinnapea Sixten Sild, linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Ulis Guth ja kolm Võrumaa Teataja töötajat. Turu väravate juurde oli pandud üles valge katusega telk. Väljas oli veel täiesti pime.

{jcomments lock}

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD