Menu

.      

Politsei lõpetab Võrust kadunud Markkuse aktiivsed otsingud

FOTO: POLITSEI

Politsei kontrollib Võrus oktoobri lõpus kadunud 17-aastast Markkust otsides nädalavahetusel sihtotsingutega üle veel mõned kohad ja laseb tuukritel paar veekogu läbi vaadata ning lõpetab seejärel aktiivsed otsingud.

"Otsimispiirkond hakkab ikka nüüd täiesti otsa saama," ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel neljapäeval BNS-ile. "Nädalavahetusel kontrollitakse mõned kohad veel üle ja siis kaalume paari veekogu uurimiseks tuukrite kaasamist, aga varsti tekib olukord, kus meil pole enam kuskilt otsida."

Markkus jäi kadunuks 24. oktoobri öösel pool tundi pärast südaööd, kui ta väitis telefonitsi end olevat Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politsei tuvastas linna ja erinevate asutuste turvakaamera salvestustelt noormehe liikumise. Seni viimane teadaolev kinnitus noormehe liikumisest on samal öösel kella 1.09 ajal, kui ta jäi Koidula tänaval Club Tartu juures turvakaamera vaatevälja.

Peiteli sõnul lõpetab politsei Markkuse aktiivsed otsingud, kuid passiivsed otsingud jätkuvad. "See tähendab, et kui tuleb uut teavet, mida kontrollida, siis me teeme seda," selgitas ta. "Aga selline politseijõudude hoidmine pikalt selle kaasuse juures pole enam otstarbekas. Jagaksime ressurssi sinna, kus me saame reaalselt inimesi aidata."

Pressiesindaja sõnul pole praegu esiteks põhjust arvata, et Markkus oleks langenud kuriteo ohvriks ja teiseks on möödas kriitilised 72 tundi ja kui ka on juhtunud õnnetus, siis inimest päästa enam ei saa.

Politsei jätkab teabe kogumist eesmärgiga leida veel täiendavaid tunnistajaid, kes võinuks näha Markkust linnast välja liikumas. Ka kontrollitakse võimalust, et keegi võis noormehele pakkuda sõiduks küüti.

Kõigil, kel on teavet Markkuse võimalikust liikumissuunast pärast 24. oktoobrit kell 1.09, kui noormees möödus Koidula tänaval maja number 16a-st või omavad muud infot, mis aitaks selgitada tema kadumise asjaolusid, palutakse sellest teatada Võru politseile telefonil 786 8248 või e-maili aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD