Menu

.      

Meremäe vallavanema tool kõigub

Meremäe vallas kerkisid pinged esile suvel, kui tuli välja, et korras olevaks tunnistatud vaatetorn on läbi mädanenud.  Foto: Võrumaa TeatajaPINGED • Pärast suvel avastatud Meremäe vaatetorni mädanemist on pinged vallavolikogu ja vallavalitsuse vahel kruvinud lakke, mistõttu kaalutakse koguni vallavanema väljavahetamist.

Seda, et vallavanem võidakse välja vahetada, tunnistab mitu volikogu liiget. Isegi uus vallavanem olevat valmis vaadatud. Ametlikult seda teemat veel lahata ei taheta, vallavolikogu esimees
Arno Vares uue kandidaadi isikut veel avalikustada ei soovi.

Muidu on Vares vallavanema tegevuse peale väga nördinud. „Meil on valitsuskriis,” tunnistab ta, „esmaspäeval astus volikogu liige tagasi.” Ta peab silmas vallavolikogu liiget, eelarve- ja majanduskomisjoni esimeest Elmer Sulevat. Viimane küsis reedesel vallavolikogu istungil tuleva aasta eelarve kohta ja vastuseid ei saanud.

Suleva, kes peab Meremäe vallas talu, ütles, et pani volikogu liikme ameti maha, kuna volikogus olemisest tema väitel head nahka ei tule. „Kui ametnikel palutakse teha ja selgitada ning kui seda ei tehta, ei viitsi tuuleveskitega võidelda,” selgitab Suleva oma lahkumise tagamaid.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD