Menu

.      

Tsooru mehed tähistavad tänavu kodukandiklubi 15. sünnipäeva

  • Kirjutas Heleri Lakur

Tsooru V-klubi aktivistid Rainer Hillak (vasakult), Herki Hillak ja Jarek Jõela on Tsooru kandis algatanud ja korraldanud kümneid ja kümneid huvitavaid üritusi. Energiat ammutavad mehed sellest, kui keegi hea sõnaga tänama tuleb. Pildilt puudub neljas aktiivne klubiliige Robert Jõela. Foto: AIGAR NAGEL

Nüüdse MTÜ Tsooru V-klubi juhatusse kuuluvad Rainer Hillak, Robert ja Jarek Jõela on uhked ja rõõmsad.

Umbes 14 aasta, kuue kuue ja paari päeva eest istusid kolm sõpra, kelle sekka tol ajal kuulus ka Urmo Pärna, laua taha maha ning asutati aktiivse külaelu eest seisev ühing ehk Tsooru V-klubi. Läbi ja lõhki Tsooru kandi mehed, põlised maamehed ja lähedased sugulased seisavad tänini kodukandi elu eest ja meeste endi sõnul on juubeliaasta eriti teguderohke.

Kodukandi elu elavdajad

Kui Jarek ja Rainer minu ees üle laua diivanile istet võtavad, tekib mul kohe tahtmine küsida, miks neil ühesugused särgid seljas on. Aga mu uudishimu saab kohe rahuldatud, sest Jarek ei lase mul kaua mõelda, alustab jutuga ning sõnab uhkelt: „Meil on uued särgid seljas. Ees on V-klubi logo, seljal Tsooru külateatri logo! Leidsime, et kaks asja ühes on lõbusam,” vastab ta kiirelt mu mõttele. Ja nagu igal asjal, on ka siin oma põhjus, sest meeste sõnul on ühe klubi alla koondatud mitu ettevõtmist, alustades Tsooru külateatrist, lõpetades Tsooru küla sportlike ja kontserdiõhtutega.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD