Menu

.      

Vähekindlustatud perede lapsi toetavad jõulude ajal nii uued kui ka vanad heategijad

  • Kirjutas Heleri Lakur

Heategevusliku jõulukampaania „Südamest südamesse jõulud” kaudu on kingisoovide ja kirjade kogumine juba alanud ja nii mõnedki kingid on heategijatelt Saagu Parema logistikaruumi jõudnud. Näiteks hoiab keskuse eestvedaja Piret Haljend (pildil paremal) käes kitarri, mida soovis endale jõuludeks 16aastane neiu. Kitarri annetas üks Räpina kodanik. Teises käes aga hoiab Haljend kirja, millesarnaseid tuleb päevas mitu ja kõikide nendega käivad kaasas erilised jõulusoovid lastelt. Vabatahtliku Ene-Margit Oimeti töö on aidata kinke pakkida ja abiks olla ka muudes ülesannetes. Foto: AIGAR NAGEL

Aastatepikkune koostöö kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajate ja lastekaitsespetsialistega on aidanud iga aastaga leida rohkem heategijaid, kes piirkonna enim abi vajavate laste nimekirjad koos soovidega heategijateni toimetavad. Tänavu täidavad heategijad üle 300 Võrumaa vähekindlustatud pere laste jõulusoovid.

Inglipuu tühjenes vähem kui nädalaga

Võru linnavalitsuse lastekaitsespetsialisti Merike Aasmäe sõnul on sel aastal Võru linna poole pöördunud sooviga koostööd teha JCI Jõulupuu projekt, Inglipuu projekt ning Seitsmenda Päeva Adventistide kogudus. „Tänavu toetatakse nende projektide kaudu 135 last Võrumaalt,” sõnab Aasmäe.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD