Menu

.      

Taimaalt saabunu peokihk tõi Võrru koroonaviiruse

  • Kirjutas Sten Sang

Lõuna-Eesti haigla ravijuht Agnes Aart rõhutab, et viiruskahtluse korral tuleb konsulteerida arstiga telefoni teel. Keegi ei tohi haiguse kahtlusega pöörduda ühegi haigla erakorralise meditsiini osakonda ega minna kohale perearstikeskusesse. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT❯ Möödunud laupäeval Navi seltsimajas oma 50. sünnipäeva pidanud võrkpallitreeneri Urmas Tali pidustuste järelkajad kestavad Võrus siiani. Tai puhkuselt naasnud koroonaviirust kandev külaline ei tahtnud peaaegu saja pidulisega ümbritsetud süldilauast eemale jääda ning tulemuseks on ülelinnaline kriis ja võimalik nakkuspuhang.

Veerandsada haigestunut

Neljapäeva hommikul jõudis Lõuna-Eesti haiglani info võimalikest koroonaviirusesse nakatunutest Võrumaal. Reede lõunaks saabunud terviseameti testitulemustest selgus, et neljapäeval tuvastas amet 24 uut koroonaviirusesse nakatunut ja kokku on haigus Eestis seni tuvastatud 41 inimesel. Nakatunuid on piirkonniti Harjumaal 21, Saaremaal 16, Tartumaal neli ja amet tegeleb kontaktsete väljaselgitamisega. Ameti teatest ei selgu, et Võrumaal oleks nakatunuid.

Eile õhtul andis Võru linn sotsiaalmeediapostituse vahendusel teada, et 12. märtsil Võrust võetud COVID-19 testide seas oli siiski positiivseid tulemusi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Seotud lood


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD