Menu

.      

Võrumaa Teataja viimase tellijaauhinna omanikeks on Maire ja Maia Saar

  • Kirjutas Kadri Nagel

Maia Saar koos tütar Mairega (vasakul), kes elab Tartus ja kiidab, et Võru läheb aastatega järjest ilusamaks. Foto: AIGAR NAGEL

Selle nädala tellijaauhinnaks on spordikott Kubija hotell-loodusspaalt ning veel kaks piletit 22. juulil Plaani karjamõisas toimuvale Curly Stringsi kontserdile. Peab tõdema, et selleks korraks on meil kõik tellijaauhinnad loositud ja tuleb jääda ootama järgmist loosimängu.

Spordikoti ja kontserdipiletid sai endale aga Maire Saar, kes tellib lehte ema Maiale. Ema Maia Saar on tellija ja lugeja olnud juba Töörahva Elu päevist ning on üldse usin lugeja. Tütar toob emale raamatukogust igasugu põnevaid teoseid ning koos käiakse tihti kinos. „Lemmikraamatud on need õhemad,” naljatleb Maia, kui uurida lemmikteose kohta. Filmidest on nad ära vaadanud kõik eesti filmid, mis uued välja on tulnud. Kõige paremaks peavad nad „Tõde ja õigust” ning ootavad, et saaks minna Salmoneid vaatama. Maire ise elab Tartus ja võtab emagi sinna vahel külla kaasa. Mõlemad tunnistavad, et parem on siiski Võrus, sest Tartus on liiga suur sagimine ümberringi, aga väiksemas linnakeses on hea ja rahulik. „Võru on väga palju ilusamaks muutunud ja siia on kõiksugu võimalusi juurde tulnud. Väga ilus on käia linnas jalutamas,” tunnistab Maire ning lisab, et väga paljud tuttavad käivad tal Võrru puhkama ja suureks lemmikuks on kusjuures Kubija hotell-loodusspaa. Võrumaa Teatajaga on mõlemad naised rahul ning tunnistavad naerumuigega, et mis salata, lehelugemine algab ikka kõige viimasest leheküljest ja siis võetakse ette esiküljelugu. Peale Võrumaa Teataja käib Maial kodus veel ajakiri Tiiu.

Vaprad naised tervise üle ei kurda, on igati tegusad ning on selle suve plaaniks võtnud korteriremondi, et see talveks värskema ilme saaks.

Võrumaa Teataja tänab kõiki oma tellijaid ja loodab, et igaüks leiab mõne põneva rubriigi või artikli, millega sumedaid suveõhtuid ja hommikukohvi sisustada.

 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD