Menu

.      

Kaadrivoolavus on kaubanduses tavapärane

  • Kirjutas Sten Sang

A1000 Marketi juhatuse liikme Tarmo Lauringu kinnitusel maksavad nemad oma töötajatele antud sektoris riigi parimat keskmist töötasu. Foto: AIGAR NAGEL

Reedel Võrus avatud Terminali teenindusjaam võtab palgale viis inimest ning tihendab konkurentsi tublide töökäte leidmisel. Leht uurib, millised on ligi 40 võrulasele tööd pakkuva Võru A1000 Marketi palganumbrid ja kuidas tullakse toime tööliste liikumisega tööandjate vahel.

Eesti tegijate kauplusekett

OÜ A1M juhatuse liikme ja ettevõtte juhi Tarmo Lauringu kinnitusel maksab OÜ A1M oma töölistele antud sektoris riigi parimat keskmist töötasu. „Üle 900 euro bruto on meie klienditeenindaja kuutasu arvestades tavapäraseid normtunde. Ja seda juba alates tööletulekust peale, mingeid staaže ja lisaboonuseid arvestamata. Mujal kaubanduses saavad inimesed üsnagi tihti vaid miinimumpalgalähedast tasu. Võib-olla tõesti – tanklas saadav töötasu võib meie pakutavat ületada. Aga ka töötingimused, nagu öövahetused, on teised,” tõdeb Lauring.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD