Menu

.      

Keskkonnaministeerium kinnitab: Võru naftaterminal on riikliku tähtsusega jääkreostusobjekt ja tuleb kindlasti ohutustada

  • Kirjutas Sten Sang

Kaitseministeerium teatas maikuus, et on loobunud plaanist rajada Võru endise naftabaasi alale kaitseväe sõidukite parkla. Foto: AIGAR NAGEL

Kaitseministeerium teatas maikuus toimunud veebikohtumisel, et on loobunud plaanist rajada Võru endise naftabaasi alale kaitseväe sõidukite parkla. Keskkonnaministeeriumil puudub info hilisematest kokkulepetest objektile millegi rajamiseks. Reostuse likvideerimise hinnanguline maksumus ulatub neljast kuni kuue miljoni euroni ning praegu on maa eraomaniku valduses ja sellele ei laiene toetuste õigus.

Luhtunud plaanid

Võru endise naftabaasi reostunud alale Kuperjanovi jalaväepataljoni laienduse parklat planeerinud riigi kaitseinvesteeringute keskuse kommunikatsioonijuht Maria Tiidus annab teada, et kaitseminister Jüri Luik ja Võru abilinnapea linnapea ülesannetes Sixten Sild allkirjastasid heade kavatsuste kokkuleppe lõpetamise.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD