Menu

.      

Korrakaitse näeb praeguse murekohana pigem korteripidusid

  • Kirjutas Küsis Sten Sang

Kagu jaoskonna juht Tamar Tamm rõhutab, et pidulise käeraudades ja politseibussis minema toimetamine on harv erand. Foto: ERAKOGU

Kagu jaoskonna juht Tamar Tamm vastab viimasel ajal kirgi kütnud pidutsemispiirangute teemal ning rõhutab, et pidulise käeraudades ja politseibussis minema toimetamine on harv erand. „Politsei esmane roll on selgitustöö, meil ei ole mingisugust soovi inimestega konflikti minna,” rõhutab Tamm.

Millised Võru linna ja maakonna meelelahutuskohad on lähiajal politseile peavalu valmistanud riiklike korralduste eiramisega?

Tamar Tamm: Võru linna ja maakonna meelelahutuskohad ei ole meile lähiajal tegelikult peavalu valmistanud. Neil üksikjuhtudel, kus politseil on tulnud sekkuda, valmistatakse peavalu ennekõike oma kogukonnaliikmetele. Nemad pingutavad, et viirus piirkonnast eemal hoida, nakatumiste kasvu vältida ja esimesel võimalusel normaalse elu juurde naasta. Pigem teevad neil päevil politseile igapäevast muret korteripeod. Seal kuulatakse liialt kõvasti muusikat, liigtarvitatakse alkoholi ning nii mõnigi oleng päädib konflikti, vägivalla või muu korrarikkumisega. 

Kuidas on lood Antsla vallas asuva Triinu baariga? Kas omanik peab kinni riiklikest piirangutest?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD