Menu

.      

Võrumaa Teataja loosib oma tellijatele pühadeks auhindu

  • Kirjutas Kadri Nagel

Kubija hotell-loodusspaalt välja pandud koti spaatarvikutega andis võitjale Külli Nagelile üle vastuvõtujuht Merit Saarna. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA > Ka sel aastal tahame oma tellijatele teha kingitusi. Nüüd on kingikott auhinnavalikute poolest õige kopsakaks läinud.

Loosime lugejate vahel välja 50 euro väärtuses kinkekaardi Kubija hotell-loodusspaalt, 699 euro väärtuses mobiiltelefoni Samsung Galaxy S20 FE digipood.eu poolt ning 799 euro väärtuses espressomasina Nivona CafeRomantica Võru Euronicsilt. Tänavu jõulu ajal osalevad kingituste loosimises kõik tellijad, kes on tellinud Võrumaa Teataja endale vähemalt kolmeks kuuks või on sõlminud püsikorralduslepingu.

Esimese auhinna saab loosi tahtel Külli Nagel, kes on lehetellija olnud juba aastaid. Külli koju käis leht juba sel ajal, kui ta noor oli ning väljaanne kandis nimetust Töörahva Elu. Külli pole küll täpselt linnast pärit, aga põlise võrumaalasena huvitab teda lehe juures peaaegu kõik. Kõige rohkem teevad südame soojaks lood, mis on kirjutatud koolidest ja nendega seonduvast, sest naine oli enne pensionile jäämist 15 aastat tööl Kesklinna kooli koristajana. Enne seda töötas veel pikalt kaubanduses. Nii loodabki ta salamisi, et millalgi ehk saab uuesti koolimaja külastada, et seda ka pärast remonti näha.

Jõulud plaanib Külli veeta vaikselt pereringis. Külla tuleb tütar, kellega varem on koos spaas käidud. Külli auhinnaks on 50 euro väärtuses tooteid Kubija hotell-loodusspaalt. Külli räägib, et on ka varem Kubjal spaas käinud ja jäänud väga rahule. „Tehti massaaži, mis oli väga rahustav,” on naine rahulolev.

Juba õige pea teeme teatavaks uue auhinnavõitja, kellele loosiõnn naeratanud on.

Täname meie seekordset sponsorit Kubija hotell-loodusspaad, et ta jälle meie lugejatele puhkust on nõus pakkuma. Nimelt saab Kubjal veeta mõnusalt aega nii veeprotseduure kui ka mitmesuguseid hoolitsusi nautides. Vahepeal võib külastada ka restorani, mille toidud on paljudelt külastajatelt kiita saanud. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD