Menu

.      

Valitsuse piirangud panevad kohalikud treeningustuudiod taas keerulisse olukorda

  • Kirjutas Kadi Annom

Kati Kornel on alates möödunud kevadest teinud uuendusi ning andnud endast parima, et muutuvas olukorras ellu jääda. On pakutud nii interneti vahendusel treenimise võimalust kui ka stuudios pluss Zoomi keskkonnas treeningut, mida Kornel ise pidas esialgu hirmutavaks, kuid tõdes hiljem, et tegemist on mingil perioodil hoopis parima lahendusega. Foto AIGAR NAGEL

Koroonakriisi vältel on valitsus seadnud piirangud igale tegevusalale. Nii ei ole puutumata jäänud ka treeningustuudiod.

Möödunud kevadel, mil eriolukorrast tingituna kõik asutused suleti, oli eeliseks suve saabumine. Suveperioodil harrastatakse nii või teisiti rohkem välitreeninguid ning see oli tookord leevendavaks asjaoluks. Küll aga tõi sügise saabumine nii viiruse laialdasema ja agressiivsema leviku kui ka uued piirangud, mis sundisid treeningustuudiod rühmatreeningutest kindlateks perioodideks loobuma. Alles mõni aeg tagasi anti luba korraldada rühmatrenne, kus viibib kümme inimest ning treener. Möödunud nädalal kehtestati aga muu hulgas piirangud rühmaviisilisele treeningutegevusele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD