Menu

.      

Võru tervisekeskuse ehitab ligi 3,1 miljoni euro eest Semuehitus

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tervisekeskus linnulennult Jõe tänava (Koreli ojaga paralleelne) kohalt. Tartu tänav on pildil vasakult paremale ja Tartu tänav 8 maja kõige tagumine, paremal bussijaamahoone ja natuke on näha ka tähtelamut. Foto: KOIT OJALIIV/KUU ARHITEKTID

Võru linnavalitsus tunnistas kolmapäevasel istungil tervisekeskuse ehitamise riigihankes edukaks Semuehitus OÜ pakkumuse kogumaksumusega ligi 3,1 miljonit eurot.

Ehitusfirma pakkumuse kogumaksumusele lisandub käibemaks, teatas Võru linnavalitsus. Tööde käigus ehitatakse Võru esmatasandi tervisekeskus koos vajalike tehnoseadmete ning sisustusega.

Rajatav hoone ehitatakse ühekorruselisena ning selles hakkavad paiknema perearstid, ämmaemand, füsioteraapia, sotsiaalnõustamine, psühholoog, apteek, röntgen ja laboratoorium.

Hoone ehitatakse Võrus kolmest kinnistust – Tartu 7, Tartu 9 ja osaliselt Koreli park P1 – moodustatavale uuele kinnistule. Loodava kinnistu ligikaudne pindala on 6818 ruutmeetrit ja sihtotstarbeks on kavandatud 100 protsenti ühiskondlike ehitiste maa.

Võru esmatasandi tervisekeskuse ehitusprojekti on koostanud Kuu OÜ. Ehitisealuseks pindalaks on projekteeritud 2275,9 ruutmeetrit.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD