Menu

.      

Kohalikud said Antsla kesklinna eskiisprojekti loomisel sõna sekka öelda

  • Kirjutas Kadi Annom

1. juunil toimunud Antsla kesklinna piirkonna maastikuarhitektuurse ehitusprojekti eskiisi avalikule arutelule oli kogunenud ligi paarkümmend huvilist. Foto AIGAR NAGEL

Teisipäeval toimus Antsla kultuuri- ja spordikeskuses Antsla kesklinna piirkonna maastikuarhitektuurse ehitusprojekti eskiisi avalik arutelu, kuhu oli kogunenud ligi paarkümmend huvilist. Antsla vallal on plaanis värskendada linnasüdant ja luua sinna miljoni euro eest moodsaid ajaveetmise lahendusi. Etapi kaupa valmivat koguprojekti loodetakse tulevikus näha kui valla tõmbenumbrit nii kohalike kui ka turistide jaoks. Linnasüdame rajamist alustatakse lipuväljakust ning ülejäänud töölõigud loodetakse ideaalis valmis saada nelja aasta jooksul.

Soov eristuda

Avasõnades tõdes Antsla vallavanem Avo Kirsbaum, et ettepanekud on igati oodatud, sest uus keskväljak tehakse rahvale, mitte vallavanemale või volikogule. Paarkümmend minutit pärast kogunemise algust oligi aeg esitada ideid ning avada ettepanekuid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD