Menu

.      

Taluperemees Uno Kaur: „Pole mitte kunagi midagi võitnud, kuid nüüd Võrumaa Teataja tellimine tõi auhinna!”

  • Kirjutas Kalev Annom

Taluperemees Uno Kaur (73) ei põlga tööd ja saab hakkama erinevate masinatega, ka linttraktoriga, ning tunneb vanaisana siirast rõõmu, et pojapoeg valis edasiõppimiseks Luua metsanduskooli. Foto: KALEV ANNOM

Endises Lasva vallas Sookülas elav Prato talu peremees Uno Kaur (73) oli üllatunud, kui sai poeg Tarmo käest teada, et on võitnud Tartu Terminali poolesajaeurose kinkekaardi.

„Poeg Tarmo töötab Soomes ja helistas, et olen võitnud,” oli Uno Kaur hämmeldunud.

„Millalgi varem sai Võrumaa Teataja tellimisel antud minu e-posti aadress ja sellega seoses jõudiski info kõigepealt minuni,” selgitas Tarmo Kaur.

Ei ole mitte midagi võitnud, ainult tööd teinud

Uno Kaur meenutab, et ei ole millalgi midagi võitnud, kuigi on ostnud mitmesuguseid loteriipileteid. Seda, et võib võita ajalehte tellides, ei osanud Uno Kaur kuidagi lootagi.

„Kõik, mis olen saanud, on tulnud tööd tehes. Lõpetasin Helme kooli ja sain sealt väga mitmekülgse hariduse. Õppisin tundma tehnikat, joonestamist, töö organiseerimist,” seletab Uno Kaur. „Mul on täiesti töökorras linttraktor ja mitmesugust muud tehnikat.
Olen töötanud erinevate majandijuhtide all, nagu näiteks Šmutov, Sari, Kommer, Rannit, Lillepuu …”

Õnnenumbriks kaheksa

Jutu sees tuleb välja ja seda kinnitab ka Uno Kaur, et tema õnnenumber on kaheksa.

„Olen sündinud 8. veebruaril. Pulmad olid 8. mail oma külast ja samas koolis (Loosi) õppiva Teaga. Möödunud aasta 8. mail tähistasime kuldpulmapäeva. Ja tänagi on kaheksas kuupäev, jaanuar, mil saan kinkekaardi, elu esimese võidu,” räägib Uno Kaur number kaheksaga seotud sündmusi.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD