Menu

.      

Terminali kinkekaardi võit läks Antslasse Pärna tänavale

  • Kirjutas Kalev Annom

Linda ja Volli Lõhmus oma kauni kodu õuepoolsel küljel. Foto KALEV ANNOM

TELLIJAAUHIND > ASi Tartu Terminal ja Võrumaa Teataja koostöös loosime enne jaanipäeva tellijaauhindadeks Eesti kütusefirma Terminal kinkekaarte, et tanklast osta kas kütust või midagi muud meelepärast.

Esimese kinkekaardi võit läks loosi tahtel Antslasse Pärna tänavale kaunisse heledasse majja, kus elavad Linda ja Vladimir Lõhmus. Linda Lõhmuse (80) sõnul on ta Võrumaa Teatajat lugenud juba ajast, mil ajalehe nimeks oli Töörahva Elu.

„Maakonna elu ja uudistega peab ennast kursis hoidma,” räägib meditsiinitöötajaks õppinud Linda Lõhmus, kelle abikaasat tuntakse ennekõike Vollina, kelle elu on olnud seotud kogu aeg autodega.

Volli Lõhmus meenutab, kuidas ta alustas Valga autobaasis, siis tuli Võru autotranspordibaas nr 3, edasi Rakvere autobaas ja siis tagasi Võrumaale Antslasse. Volli Lõhmus peainsenerina meenutab omaaegset direktorit Karl Lihtenit, kellelt oli palju õppida.
Linda ja Volli Lõhmuse peres on kaks poega, Andres elab Viimsis ja Alar Rakveres, nad on kuuekordsed vanavanemad ja kahekordsed vanavanavanemad, kes tähistavad aasta viimasel päeval teemantpulma. Palju õnne ja tervist!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD