Menu

.      

5 x 10 meetrit varjevõrku kolme päevaga

  • Kirjutas Kalev Vilgats

Rekordiliselt lühikese ajaga valmis Ukraina ja Eesti naiste ning ühe Ukraina mehe nobedate näppude all 5 x 10 meetrit suur varjevõrk Ukraina territoriaalkaitsjatele. Võrgusidumise hing Mariia Puryk (laua taga keskel) sõitis seda koos muu humanitaarabiga võitlejatele üle andma. Foto: AIGAR NAGEL

Selle nädala esimesel poolel läks Ukraina poole teele Võrus sõlmitud 5 x 10 meetri suurune varjevõrk Ukraina territoriaalkaitsele. Seda sõitis koos muu abiga oma autoga ära viima Mariia Puryk.

Suur varjevõrgu loomine toimus heategevusühingu Saagu Parem ruumes, kus Võrus peavarju leidnud Ukraina sõjapagulased käivad vabatahtlikena abiks humanitaarabi kokkupanemisel. Rekordilise ajaga võrgu sõlmimisse panustasid nii ukrainlased kui ka eestlased. Saagu Parema eestvedaja Piret Haljend näitab ajakirjanikule pirakat juba katki läinud rakku oma käel, mis on intensiivse töö tulemus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD