Menu

.      

FOTOD Ühe auto lugu: Laupäeva varahommikul Võru kortermaja eest ärandatud sõiduk on leitud

  • Kirjutas Kadi Annom

Laupäeva hommikul kell 5.30 ärandati Võrus kortermaja eest töötava mootoriga  sõiduauto. Foto: AIGAR NAGEL

Laupäeva, 30. oktoobri varahommikul kell 5.30 ärandati Võrumõisas Eleringi alajaama juures asuva kortermaja eest töötava mootoriga sõiduauto.

Sõiduki omanik Joosep Lett palub inimeste abi oma sõiduki tagasisaamiseks. „Laupäeva hommikul kell 5.30 panin auto maja ees tööle ja läksin tuppa tagasi. Paari minuti pärast kuulsin sõiduki häält ja aknast nägin, et keegi tagurdab minu autoga kohalt ning sõidab minema. Nägin autot koos vargaga liikumas Väimela ringi poole,” kirjeldab olukorda Lett, kes oli varahommikul end parasjagu tööle minema sättimas. „Teavitasin kohe loomulikult ka politseid ja üleskutse on lisatud sotsiaalmeediasse.

On laekunud ka mõned vihjed, et autot on nähtud Tartus ja paaril korral ka Põlvas,” on Lett lootusrikas ja lubab autoni viiva vihje eest ka vaevatasu. Sõiduki maksumuseks hindab Lett 2500–3000 eurot. Ka olid autol erilised tundemärgid, mis peaksid silma jääma ning aitama sõiduki tuvastada.


Ärandatud sõiduk BMW e39 530d registreerimismärgiga 238 CLN.

Tunnusmärgid:

- taga klaasi peal suur kleeps „Stange.ee Drift and tuning parts”,

- taga kõrval klaaside peal väikesed kleepsud „Stange.ee”,

- sportlõpupütt, autol hääl tugevam, on kuulda „mörisemist”,

- ees stange vahel LED-tuli,

- üks tulepesur puudu.


Joosep Lett

AUTO LEITUD!
 
Auto on leitud ja toimetatud Võrru Politsei jaoskonda kus spetsialististid võtavad sõrmejäljed, DNA jne.
 
Auto leiti Otepää kandist, õnneks esmapilgul ei olnud mingeid suuri kriime ega mõlke kuid autoga oldi korralikult rallitud. Kleepsud olid eemaldatud ja võtmed kadunud ning autost oli varastatud Sony makk ja Ground Zero subwoofer ja võimendi.
 
Tahan tänada kõiki kes jagasid postitust ja olid abiks ning toeks!
 
Erilised tänud veel inimesele (jätan tema enda huvides anonüümseks) kes mulle kirjutas ning ütles auto asukoha ja saatis pildi autost ning teavitas ka politseid!
 
Nüüd sooviks veel neid tonte kätte saada kes mu autoga "lõbusõitu" tegid! Julgete teha, julgete ka tunnistada jobud! Võtke ühendust, teil on veel asju mis mulle kuulub. Ja kindlasti sa tead et ma vaatasin sulle veel too hommik pikalt otsa kui sa seal musta Volvo taga olid, kahjuks kohe ei saanud aru kuna mõtlesin, et näen luulusid.
 
Igasugune info nende ajuvärdjate kohta on teretulnud.
 
Palun jagage postitust, et inimesed teaksid ja mulle ei kutsuta politseid kui linnas sõidan😅
Ühe auto lugu: Laupäeva varahommikul Võru kortermaja eest ärandatud sõiduk on leitud

20 PÄEVA ENIMLOETUD