Menu

.      

Politsei otsib Setomaa vallas Ulaskova külas kadunud 53-aastast Aivarit

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Politseile laekus reedel, 19. novembri õhtul teade, et Võru maakonnas Setomaa vallas Ulaskova külas on kaduma läinud 53-aastane Aivar

Politseile laekus reedel, 19. novembri õhtul teade, et Võru maakonnas Setomaa vallas Ulaskova külas on kaduma läinud 53-aastane Aivar.

Aivarit nähti viimati kolmapäeva, 17. novembri õhtul, kui ta käis enda naabri juures, kes elab mõned kilomeetrid Aivari kodust eemal. Mees sõnas naabrile, et liigub edasi mõne kilomeetri kaugusel elava sõbra juurde, kuid sinna ta paraku ei jõudnud.

Aivaril oli seljas must jope ja jalas tumesinised tunked, mille küljel helkurribad. Jalas võisid tal olla töösaapad. Mees on 176 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on lühike habe ja hallid juuksed. Aivari eritunnuseks on, et tema üks käsi ei liigu hästi.

Politseinikud on suhelnud mehe lähedastega ja külaelanikega ning kontrollinud Aivari võimalikke viibimispaiku Ulaskova ja Sergandi vallas ning Vastseliina alevikus. Samuti on tehtud kindlaks, et mees ei viibi Lõuna-Eesti haiglas. Täna hommikul suunati piiriehituselt Aivari koduküla ala kontrollima ka droonimeeskond. Paraku pole senini õnnestunud meest leida. Aivari otsingud jätkuvad.

Politsei palub kõigil, kes on Aivarit näinud, anda sellest teada hädaabi numbril 112.

20 PÄEVA ENIMLOETUD