Menu

.      

Võrus kadunud Jaanus on leitud

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

27.06.2022 21:54:05 Politsei sai vihje, et Räpinas poe juures pingil istub mees, kelle kirjeldus ühtib isikuga, keda politsei taga otsib. Patrull saadeti vihjet kontrollima ning selgus, et mehe näol oligi tegu Jaanusega, kes tugikeskusest teadmata suunas lahkus ja kadunuks jäi. Mees toimetati tagasi ööbimiskohta.


27.06.2022 16:50:10 Politsei palub kaasabi selgitamaks 55-aastase Jaanuse asukohta, kes lahkus eile hommikul Võru linnas asuvast tugikeskusest ning pidi minema koju Oravale, ent sinna ta jõudnud ei ole.

Politsei sai täna hommikul teate, et eilsest saati on kadunud 55-aastane mees, kes pidanuks Võru linnast bussiga Orvale oma koju sõitma, kuid sinna ta seni jõudnud ei ole. Lähedaste sõnul mees Võru linna ei tunne ning sõpru-tuttavaid tal seal ei ole. Mees oma terviseseisundi tõttu lähedaste sõnul iseseisvalt hakkama ei saa ning tema elu võib seetõttu ohtu sattuda. Mees kuuleb kehvasti ning tal on raskusi liikumisel. Telefoni tal kaasas ei ole.

Jaanus on umbes 170 cm pikk ning keskmise kehaehitusega. Tal on seljas lühikeste varrukatega kirju kraega pluus, jalas tumedad pikad dressipüksid ning krõpsudega tumedad kingad.

Kui keegi on kirjeldusele vastavat meest näinud, palutakse sellest viivitamata teada anda numbril 112.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD