Menu

.      

Misso vabatahtlikud päästjad hoidsid ära suurema õnnetuse

  • Kirjutas Kalev Annom

Pildilt on näha, kui palju hooneid asub põlenud kõrvalhoone läheduses ja mis õnnestus päästa. Esialgsetel andmetel arvatakse, et tuli võis lahti pääseda ATV juhtmete lühisest.  Foto: VT

TUBLI PÄÄSTETÖÖ > Reedel, 9. veebruari pärastlõunal põles Missos Aasa tänaval nö vana apteegi taga suurem kõrvalhoone. Esimestena jõudsid kohale Misso vabatahtlike päästjate mehed Kaimar Nõmmik ja Olar Saarniit, kes suutsid katusest välja tõusnud leeke tõrjuda ja läheduses olnud elumaja ja teisi kõrvalhooneid kaitsta.

Misso vabatahtlike päästjate komando ülem Tiit Ojaots ütles Võrumaa Teatajale, et Missos on kokku 17 vabatahtlikku pästjat ja selle tulekahju kustutamise eest tahaks Kaimar Nõmmikule ja Olar Saarniidule lausa medali anda, sest nad suutsid kõrvalhooned päästa.

„Leegid juba limpsasid kõrvalhooneid, kuid siiski saadi tulele piir panna. Missolastele tuli app kaks päästeautot Vastseliinast ja kaks Võrust. Kokku tegeles tule taltsutamisega viis autot,” seletas Tiit Ojaots. „Tulekahjust teatati kell 14.05 ja kell kustutustööd lõpetati kell 15.20.” Tulle jäi ATV, murutraktor, jalgrattad ja muud tarvilikku vara, mis talve eest varju alla pannakse.

20 PÄEVA ENIMLOETUD