Menu

.      

Eesti aasta motosportlane on Aigar Leok, parim klubi enduuros Sõmerpalu motoklubi

Andre Sepp ja Aigar Leok.	 Foto: ERAKOGUMOTOAASTA • Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni pidulikul hooaja lõpuüritusel autasustati lõppenud aasta medali- ja karikavõitjaid, kuulutati välja aasta parimad sportlased ja klubid ning avaldati tänu firmadele ja isikutele, kes Eesti motospordile õla alla pannud.

Lõppenud hooajal käis erinevatel motospordialadel Eesti radadel võistlemas peaaegu 2000 kohalikku motosportlast, väljaspool riiki esindas Eestit ühtekokku üle 100 sportlase. Aasta motosportlaseks valiti tänavu enduuro maailmameistrivõistlustel osalenud Aigar Leok, kes teatas hiljuti oma suurest spordist lahkumisest. Leok mainis emotsionaalses tänukõnes, et teda võib tulevikus kodumaistel võistlustel ikkagi stardis näha ning noored ei saa veel loorberitele puhkama jääda. Loomulikult kuulus Leokile ka aasta parima enduurosõitja auhind.

Aigar Leok on oma karjääri jooksul maailmameistrivõistluste etappidel olnud poodiumil 30 korda, sealhulgas kaks korda võitjana.

Parimaks klubiks enduuros tunnistati Sõmerpalu motoklubi. Tiitli „Aasta sangar” võitis rahvuste krossil neljanda koha saavutanud Team Estonia meeskond koosseisus Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep ning mänedžer Lauri Roosiorg.

Motohuvilistel on eeloleval laupäeval võimalus kaasa elada Piksepini karika kahetunnisele sõidule Sõmerpalu vallas Mäekülas.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD