Menu

.      

Eile keskpäeval kallistasid väikesed ja suured oma 40aastast Punamütsikese maja

Uus Punamütsike. Uksest sisse astudes võtab tulijaid vastu klaaskatusega talveaed. Vasakule, lõunapoolsesse ossa jäävad rühmaruumid. Taamal paistab söögisaal. Paremal (jääb pildilt välja) on basseinikompleks koos väikese sauna ja ujumisõpetaja kabinetiga. Allikas: KAUSS ARHITEKTUUR

• Lasteaiahoone valmis 1975. aasta lõpus, lastega täitus maja 26. jaanuaril 1976 •

PILDIGALERII KALLI LASTEAIALE • Eile kell 11.20 sulgus lastest ja õpetajatest ring ümber 40aastase lasteaia. Mõnes kohas võeti appi värvilised sallid, sest üpris palju lapsi pidi olema nohu-köha-palaviku pärast kodus.

Kui kaunis kirju ja rõõmust rõkkav ring valmis sai, ilmus kohale hiigelsuur lumememm ja vaatas kõik ringis olnud kenasti üle. Samal ajal surises taevad droon, mis kõik kohalolnud üles võttis. Lasteaia õues võis uudistada puid-põõsaid, mille juures olid punamütsikestega tahvlid puu või põõsa nimega, sest ajavahemikul 1976–2015 on ümber maja istutatud üle 30 puu ja põõsa.

Kalli, kalli, lasteaiale teen kalli! Pildile jäi ka lumememm Tea.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN

„Kalli, kalli, lasteaiale teen kalli,” kostus laste ja õpetajate suust ümber suure maja, ja siis võeti kelgud ning tehti maja siseõues pilti koos lumememmega, siis mindi sööma ja lõunauinakule.

Tänaseks olid planeeritud Punamütsikese valimised. Lasteaia direktor Ave Kalk otsustas, et valimised lükatakse järgmisele nädalale, kui lasteaias lapsi rohkem.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD