Menu

.      

Leok võitis Lintel Lusbo ees

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Konkurendid Aigar Leok (vasakul) ja Andero Lusbo enne starti mõtteid vahetamas. Foto: GREGOR SALUVEER

MOTOSPORT ❯ Laupäeval Räpinas Linte krossirajal toimunud Top 200 motokrossi etapil toimus tasavägine võitlus sarja liidri Andero Lusbo ja Aigar Leoki vahel. Esimese sõidu võitis pärast Leoki sõiduviga Lusbo, teise sõidu ja MX Open A klassi etapi lõpuks aga Leok. Isade ja Poegade arvestuses tulid võitjateks Kairo ja Jaanus Katkosilt.

Kodurajal võistelnud Lusbo ja Leok olid rajal võrdse kiirusega, nii esimeses kui ka teises sõidus vahetati korduvalt kohti. Leok tegi avasõidus sõiduvea ja Lusbo pääses püüdmatult eest, Leok oli teine. Teise sõidu võitis ratas-ratta duellis aga Leok. Etapi kolmas oli Hardi Roosiorg.

FOTO: Gregor Saluveer

„Andero ja Aigar pakkusid väga põneva võistluse, ratas rattas anti kogu sõit kuni finišini välja, kohti vahetati teises sõidus 4–5 korda,” lausus võistluse korraldaja Avo Lusbo. „Käis pidev surumine, sellist sõitu tavaliselt Eestis ei näe.”

FOTO: Gregor Saluveer

Perekond Leokitega käib Lusbo sõnul heas mõttes pidev konkurents. „Kui võrdsed mehed teevad koos trenni ja võistlevad, siis nad arenevad mõlemad,” lisas Lusbo. Andero Lusbo juhib enne viimast etappi Top 200 sarja, kaks varasemat aastat on sari võidetud, ka sellel aastal ollakse võidule lähedal.

Kohal ligi 150 sõitjat

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD