Menu

.      

Võrukad on ausad, hea mäluga ja sõbralikud

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Sõitsin enne jaanipäeva Tartust Võrru lõunasöögile. Nautisime sõbraga Ränduri pubi maitsvaid toite.

Enne Tartusse tagasi sõitma hakkamist astusin sisse antikvariaati Karma. Kui olin natuke aega ringi vaadanud, tuli minu juurde naine ja sõnas: „Te käisite siin eelmisel suvel vanu postkaarte ostmas, kuid hiljem unustasite kaardid Katariina kohvikusse. Kohvikust toodi need siia aasta tagasi, et kliendile edasi anda.”

Ma ei osanud korraga midagi vastata, kuid kui tegin pruuni ümbriku lahti, tulid unustatud postkaardid kohe meelde, ja et käisin sõpradega Katariina kohvikus pärast vanavarakauplust. Jalutasime veel ka Võru ilusal promenaadil.

Ma kogun neid postkaarte, et saata neid pühade ajal sõpradele. Need on ilusad jõulukaardid, lihavõttepühade kaardid jne. Kasutan neid ka enda Facebooki leheküljel pühade ajal. Tegin kaartidest ka foto, et näeksite neid kaarte, mis on mulle väga kallid.

Ma ei tea, nii palju aitäh-sõnu, et tänada. Kallistus ja suur tänu aususe, mäletamise ja sõbralikkuse eest Katariina kohvikule ja Karma antikvariaadile. Mul on väga hea meel, et Eesti eraettevõtjad on nii ausad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD